Complete website maken 2017-09-18T11:48:22+00:00

Een complete website laten maken voor maar € 749!

Ja, Ik wil direct een offerte aanvragen

Snel online met onze werkwijze

Een succesvolle website maken zonder strategie is hetzelfde als fietsen zonder stuur. Het kan goed gaan, maar de kans is erg groot dat je crasht! Daarom zorgen we eerst voor een duidelijke strategie. Deze stellen we samen aan de hand van de spullen die je ons aanlevert en het intakegesprek wat we zullen hebben. We zorgen dat duidelijk is voor wie je website ontwikkelt wordt, wat je wil bereiken en hoe je dit wil bereiken. Hierna gaan we direct aan de slag om een eerste opzet te maken.

Nadat we je strategie hebben vastgesteld en je de benodigde bestanden hebt aangeleverd gaan we voor je aan de slag en sturen we je binnen 48 uur de eerste opzet. Nu kun je eindelijk bekijken hoe je website eruit gaat zien en horen we graag wat je mooi vind maar ook wat we nog moeten verbeteren. Zodra je akkoord bent met de eerste opzet, gaan we je website definitief maken.

We werken keihard om je website zo snel mogelijk definitief te maken. Om er zeker van te zijn dat je direct een prachtige en bruikbare website hebt, vullen wij de eerste 5 pagina’s voor je. Bij de oplevering trainen we je hoe je zelf meer pagina’s kan toevoegen.

Eindelijk, het moment is daar! Wanneer jij tevreden bent gaan we ervoor zorgen dat je website online gaat en direct goed vindbaar is. We sturen je niet alleen het bos in, we hosten je website namelijk op een van onze servers en zijn 24/7 bereikbaar als er iets mis is of wanneer je een vraag hebt. Ook zorgen we natuurlijk voor de beste beveiliging en de snelste servers. Zo kun jij lekker gaan ondernemen. De hosting, security en support kost je slechts € 25 per maand. Minder dan een kopje koffie per dag. Super toch?

Al deze modules zijn inbegrepen

Zij zijn superenthousiast!

Echt een superservice! Binnen 1 week was mijn website online, en binnen een maand waren mijn evenementen voor 80% uitverkocht!

Janneke, Onder de Regenboog

Ik had een mooie en duidelijke website nodig voor mijn consultancy bedrijf, zo kwam ik bij golden goose. Mijn site was eerder af dan dat mijn visitekaartjes bezorgd werden.

Hans, 2GEN Advies & Overnames

De website was snel klaar dus dat was fijn. Als ik er niet uitkom, dan heeft hun helpdesk mij altijd binnen een paar uur geholpen. Ga zo door..

Veronique, HelloParker Makelaars

Ik moest snel een meertalige website hebben voor mijn medisch consultancy bureau. Met de hulp van golden goose was mijn site binnen 6 dagen online. Ook is het fijn dat ze mijn site beheren zodat ik er geen om kijken meer naar heb.

Vince, MedTech Europe Consultancy

Voor mijn uit de hand gelopen hobby, zingen op bruiloften, wilde ik een mooie en betaalbare website om zo meer boekingen te krijgen. Dat ik zelfs videos van optredens op mijn website kon plaatsen had ik nooit verwacht. De website voor mijn nieuwe band ga ik ook door hun laten maken.

Allan, The Irish Weddingband

Ja, ik wil ook zo’n website!

  • Binnen een uur heb jij alle informatie in de mail;

  • Alles is natuurlijk lekker vrijblijvend zodat je rustig kan kiezen;

  • Je krijgt duidelijke en waardevolle informatie ;

  • Wij zijn altijd bereikbaar voor al jouw vragen;

  • Binnen 1 week ben jij online!